*** Водещите вечерни новини на 28 април ***   Кремъл пак плаши.

...
*** Водещите вечерни новини на 28 април ***
 
Кремъл пак плаши.
Коментари Харесай

Водещите новини! Кремъл заплаши европейската сигурност. БСП-министър подчерта, че не е гласувал против Русия

*** Водещите вечерни вести на 28 април ***

 

Кремъл отново плаши. Кремъл от дълго време друго съвсем не прави. 

Изглеждат неприятно сюрпризирани, че светът е срещу безчовечната им война и поддържа Украйна; и въпреки да чакаха, че ще се снабдят с бърза победа, се снабдиха с общ международен фронт против себе си. 

И… плашат

***

Имайки поради, че Русия и Мария не са в позиция да плашат, откакто армията им напълно се спихна в Украйна, евентуално можем да предположим, че самочувствието им идва от аленото копче за атомните бомби. 

***

На БСП-министъра, изглежда, му е било доста значимо да акцентира, че не е дал своя вот срещу Русия. 

Специално конкретизиране се наложи…

Колкото повече хората ги упрекват, че не биха се противопоставили на Русия, даже да е в интерес на България, толкоз повече ДЕМОНСТРИРАТ поддръжката си за Русия. 

***

Междувременно, Германия, за която Нинова беше споделила, че стопира с пратките оръжие… праща оръжие. И то не какво да е.

***

***

***

„ Ако решат да аплайват, Финландия и Швеция ще бъдат топло признати и чакам процесът да протече бързо “, сподели Столтенберг пред кореспонденти в Брюксел.

Столтенберг направи това изказване в миг, когато публичната поддръжка във Финландия и Швеция за участие в НАТО нараства поради войната на Русия в Украйна.

Според медийни спекулации двете страни може да подадат молби в средата на май, заяви Асошиейтед прес.

Или с други думи: честито на Путин, самичък реализира тъкмо това, от което най-вече се опасяваше!

***

Поискахме инфраструктурата за транспорт на 20 милиарда куб. метра, която имаме, да се употребява за Европа и за района. Благодарение на това в България ще се ситуира този координационен център, който да работи с инфраструктурата. Когато се направи най-хубавото инфраструктурно решение за района, ще стартират и общите поръчки на газ, добави вицепремиерът.

Никога не сме напускали контракта с " Газпром ", " Газпром " спря да извършва контракта едностранно. Брюксел доста ясно съобщи, че заплащания са нарушаване на глобите, тъй че заплащанията няма по какъв начин да бъдат направени по метода, по който " Газпром " го изисква от нас, съобщи Василев.

***

„ Погрешна “ е част от арсенала с по-приличните изрази. Все още. С темпото, с което се скапват взаимоотношенията, скоро разменените реплики може да придобият и по-особен нюанс. 

И Радев, като Българска социалистическа партия – колкото повече хората го упрекват, че не би се противопоставил на Русия, даже да е в интерес на България, толкоз повече ДЕМОНСТРИРА поддръжката си за Русия. 

Щом по този начин е преценил…

***

" Жалко, че един от съдружните сътрудници не отиде в Киев. Но това демонстрира, че Българска социалистическа партия продължава да работи в полза на своите ментори от Кремъл ".

Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV някогашният длъжностен министър на защитата Тодор Тагарев.

***

От срещата на българската делегация със Зеленски: 

***

Това би било освен функционално отлично, само че и прелестно тролене по режима, които трансформира олигарсите в боляри

***

 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР